4 okt

Provade The Wish Master från NetEnt

Wish Master är ett spel med tema anden i lampan. Man ska väcka anden som sedan ger en chansen att vinna upp till 900 000 mynt.

Wish Master är ett underhållande spel där man ska försöka få anden att hjälpa en till storvinster. Man väcker anden genom att få rätt kombination av symboler på spelplanen. När han väl kommer upp så kommer han att ta ett lysande klot och kasta upp så att det fastnar i en av slottarna längst upp till vänster på spelplanen.

Anden kan hjälpa till på olika sätt. Han kan tillexempel kasta upp en free spins-boll kombinerat med en heltäckande rad med wilds som kan bädda för storvinster. Man kan också få en wild-boll som gör att några symboler, slumpmässigt utvalda, kommer att göras till wilds. Eller så kan han kasta upp en multiplikator som multiplicerar dina vinster. Det finns alltså flera olika bollar som man kan få. Men som man ser så finns det också tre olika slottar som det kan kastas upp sådana här bollar i. Det som man allra helst vill ska hända är att alla slottar har någon form av boll i sig. Då får du alltså free spins som kan vara kombinerat med en multiplikator samt wilds. Det är det här som gör att du kan vinna ordentligt med stålar i Wish Master.

Kaka på kaka är inte alltid dåligt

De kedjereaktionerna som man kan få till är väldigt intressanta. Det som man ska hoppas på är som sagt att man får flera olika bollar uppkastade av anden i lampan så att man kan vinna med wilds kombinerat med free spins kombinerat med en multiplikator.

Wish Master är ett helt OK tema

Gillar man anden i lampan, Aladdin, och sådant där så är Wish Master helt klart rätt spel. Man har gjort det bra med att fixa en mystisk miljö med mystik och grafik i fint samspel. Anden dyker upp relativt frekvent också. Det är viktigt eftersom det är han som gör hela sloten i princip.